torstai 30. elokuuta 2007

Beachfest otto 1

Kyseisenä heinäkuisena viikonloppuna Pyhäjärven aurinkorannoilla pidettiin siis perjantai-iltana minirampin kilparullalautailumittelö, mutta sitä oli vaan niin äimänkäkenä hyvästä meiningistä ja muustakin, ettei kameraa vaan kertakaikkiaan tullut kaiveltua kassista. Ei siis kuvia niistä sesongeista. Mut kyllähän siel rampilla tapahtu, ainakin se yks sairas juttu, ja hei mites toinenkin? Jatkot jetsettereillä ja loput loposessa. Susi keskittyi olennaiseen, eikä olennaisen dokumentointiin, mutta ehkä ens kerralla toisin, jos vaikka joku päättäis maksaa tästä palkkaa.

Noo mutta lauantaina koitti päivä uus, ja kun raskain urakka on hoidettu alta pois voi panostaa kaikkeen muuhun. Aamiaisen ja pöhnäilyn jälkeen päivä käynnistyi hiljalleen vesileikkien katselulla ja kalliorallilla.

2 kommenttia:

Oskari kirjoitti...

Aivan EMÄHIENO kuvakollaasi. Tulee oikein hyvälle mielelle tämmösistä kuvista missä porukka on vielä pystyssä eikä heilu ja hortoile kuin apinat. Vieläpä oikein harrastusten parissa. Huippua, vuoden postaus 2007 (tähän mennessä..)

Turisti kirjoitti...

Sorkkaraudan ujo edustus!
Ei tolta ukolta ostais yhtään mitään.
Rantaroleksit ja muut oheisartikkelit löytyy taatusti.