tiistai 28. elokuuta 2007

Ruåtsi - Sawo maaottelu, osa III

Aamulla taas Heron Cityn ostarille aamutoimiin. Kävipä siinä vartijoitakin ihmettelemässä poikien touhuja, mutta supliikkeinä kielimiehinä hoideltiin homma kylmästi Itään.

-Hur mången dången jätte i bra och dag (jotain ruotsia kuitenkin)
-Sorry, don't speak swedish
-What are you doing?
-Brush teeth
-Do you work here?
-No. We shop.
-Jaa de hade jag, och monika petterson.... (taas sitä ruotsia)


Hetki ennen stevejä

Eikä siinä mittään, kun on syntyny Ittään. Lähtivät pois mongertamaan ymmärtämätöntä kieltään. Myö lähettiin skeittaamaan edellisiltana spotattua sillan alusmestaa, joka osottautu ihan sudeksi. Oli siinä kuitenkin vieressä ihka oikea rhino-parkki, jota siinä vähän sateessa testailtiin ja kaatuiltiin.


Rhinovepeparkki ja Panun Rock to fakie

Ilmaston äkillinen muutos pakotti ryhmämme tekemään suunnitelman paremman sään löytämiseksi. Loogisen ajattelun ja maalaisjärjen ajamina käänsimme kelkkamme kohti etelää, jossa käsittääkseni on aina parempi ihmisen olla. No ei tällä kertaa. Keli ja skedevehkeet eikun huononivat.


Sääilmiö ja kysymys: Skate, anyone?

Löysimme itsemme jostain jumalan hylkämästä karavaanariparatiisista, joka oli nähnyt parhaat päivänsä aikana jolloin Hurriganes villitsi nuorisoa samoilla seuduilla. No, sain minä sieltä hodarin.


Cissen aikainen ranta ja hodari

Ilma ei ottanut parantuakseen, joten päätimme lähteä mualle lasinpuhaltajataiteilijanapulaisen vieraaksi. Siinä sitten ajeltiin Södertelje nimisen paikan läpi ja kuinka ollakkaan skatejumalat olivat asentaneet reittimme varrelle unelmaspotin. Ja voi kuinka meillä olikin hauskaa auringonlaskuun asti.


Perfettamus Spottimus

Ja eikun mualle suihkuun, syömään ja nukkumaan.


Majoitusolosuhteiden dramaattinen muutos

jatkuu..

Ei kommentteja: