maanantai 3. syyskuuta 2007

Savålaeset Ruåttalaisten muailla

Uusi päivä alkoi lasinpuhalluksen seuraamisella. Se onkin vänkää puuhaa, kun oikein läheltä seuraa. Taidetta.


Aamuverryttelyksi lasinpuhallusta

Matka jatkui pikkukylien syynäämisellä, joka oli suunnilleen yhtä hedelmällistä ku sonnin lypsäminen. Toisinsanoen ainut spotti mikä löyty oli maailman huonoin mini. Eli kyllä sieltä jotain tulee kun tarpeeksi kauan pumppaa, mutta en minä sitä kyllä joisi.


Panu teki väkisin feeblen fakieen

Ei näy ehkä kuvasta mutta se ei ollu kaari vaan kaksi ditsiä peräkkäin ja vitun ärhäkkä. Kun pennut vielä pyytää tekeen flippejä, niin eiköhän ole aika vaihtaa maisemaa. Tukholmenia kohti erinnäisten pysäkkien ja kebabbien kautta. On muuten ihan samoja kavereita sitä kebua siellä vääntämässä, että ei se ole vain suomalainen ilmiö. Eli ei pelkoa, samalle maistuu. Tässä vaiheessa matkaa oli "oikeet" kaljat jo juotu ja oli joko siirryttävä ruotsalaisten suosimaan mellan ööliin, joka on muuten hyvä skateolut, jos ei välitä mausta, tai olla juomatta. Gonzo otti jälkimmäisen vaihtoehdon sekä rattipaikan ja taiteilija päätti yrittää mahdotonta eli juoda itseään humalaan tuolla kakkosoluella.


Mellania ja kuplia

Jossain välissä käytiin Södertäljen "treidillä", jossa oli muitakin rullailemassa. Ja kyllä riitti ihmettelemistä. Tosi kummallisia vaatteita, joissa yhdistyivät 90-luvun skatevermeet, sitäkin jopa vanhemmat kuteet ja ihan nykypäivän perusvaatteet. Sitten nämä läppälenkkariset kaverit hiero kurbiin jotain haardifronttinosea ja muita hullutuksia. Tosin vitun hiljasilla vauhdeilla ja saatanan törkeellä tyylillä tai siis ilman tyyliä. Tuli mieleen, että onpa hyvä ku on saanu skeittailla Suomessa. Tosi erilaista meininkiä ruohonjuuritasolla, vaikka ihan naapureita ollaan.

Pitihän sitä mennä sitten fiilistelemään kultaGluubenin pihalle, kun sinne suunnalle satuttiin. Saatiin aikaiseksi tosi hauskat sessiot, tosi kämäsellä mestalla.


Panun bäkkiollie ja Oskun onefootländäys

Ja eihän se mitään känniin tullu. niinkuin arvata saattoi. Mahdotonta mikä mahdotonta. Sitten suoraan kotiin hauskaa oli taas eikös vaan?


Viimesen illan näkymät

Ei kommentteja: