tiistai 22. toukokuuta 2007

Halland 2007, osa 1

Terve kaikille pikku naperopalleroisille ja muillekin karvanapasille. Nyt on käynyt niin, että taannoin Susiphotossa julkistettu kilpailu keskieuroopan matkaa koskien on ratkennut ja tehtykin. Oikeita vastauksia toimitukseen saapui tasan kaksi ja niiden lisäksi yksi väärin mennyt. Oikein vastanneiden kesken arvottiin kaksi matkapakettia kyseiseen keskieurooppalaiseen maahan. Arpa suosi tällä kertaa, hupsheijjakkaa yksyllättäen, molempia oikein vastanneita.


Iloiset veijarit Petteri ja Samu Hellsingistä pitivät onneaan maagisena. Susiphoton toimitus ei voi vahvistaa asiaa todeksi.


Matkanjohtajaksi valittiin Oskari Susitoimituksesta. Diktaattorimainen huutoäänestys käytiin salaa matkanjohtaja Turusen päässä, jossa sanavaltaa ei saanut kukaan.

25.4.
Välittömästi laskeutumisen jälkeen MJ Timo Turunen otti kenkää jalasta ja paljasti aimo rakkulat molemmissa kantapäissä. Tämä on jopa Timolle hiukan epätavallista, koska kengät, vaikkakin ihan iskemättömät, eivät olleet edes jalassa lennon aikana. Jonkinsortin ennätys lienee tämäkin.


Ensimmäisenä kohteena määränpäässä Amsterdamin pian jo legendaarinen Marnix bowl, jota on näkynyt mm. Quicksilver bowlmasters videolla ja Susiblogissakin. "Silkinpehmeä" on mainio termi kuvailemaan tätä äärettömän smoothia ja linjakasta kuoppaa lähellä Amsterdamin keskustaa. Homma otettiin niin sanotusti haltuun kulhossa yhtälailla kuin sen reunallakin. Tästä todisteena Peten paketti ja matkanjohtajan yllättävä halu hiljentyä kurbin päälle miettimään maailman menoa.


Suomipojan näytöt olivat kovia keskimääräiseen tasoon nähden, mutta kyllä voiton vei ehdottomasti the moust rändöm sutenöörin näköinen kaveri ikinä. Valkohousuinen pimp daddy droppasi kylmästi barefoottina (action shot hiukan myöhemmin, kun kaveri oli hakenut kengät jalkaan) jonkun skidin laudalla sisään ja ajo semmosellä touchella, että täytyy myöntää ettei ole tullut moista nähtyä koskaan. Päivän kohokohta, ehkä jopa elämän (Ei elämän, toim. huom.).


Seuraava yllättäjä oli puulin maalannut kaveri, joka taas lainasi matkanjohtajan lankkua ja väänsi tarralenkkarit jalassa kauheella kyydillä esim. no comply tailsidea ohimennen ja muina miehinä. Oli tullu suoraan töistä korjaamaan yön aikana puuliin ilmestynyttä tuherrusta. Ripeetä toimintaa, sanoisin. Yllätyksiä täynnä siis Amsterdamin kulho.


Jatkoa luvassa...

7 kommenttia:

j kirjoitti...

Nyt oli kyllä paras gonzoilua tähän asti! P-e-rk-el-e.

Anonyymi kirjoitti...

Osku onks sul kaikki ihan hyvin?
Elämä maistuu ja yksityiset-osastollakin kaikki on ihan kunnossa?

Ku ne pelkästään valkoiset piti ottaa aamuisin, ja ne mis on ne pinkit henkselit, niin ne silloin iltaisin. Eikö?

Turso kirjoitti...

Joo no, sekasinhan ne menee kun menee sekasin...

Anonyymi kirjoitti...

Mennään paiskimaan ja kiroilemaan sitä laudan paiskimista tässä joku kaunis iltapäivä?

Sen kameran voi varmaan suosiolla jättää matkasta. Huhuuhhuh, rimpautellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis sinne thai-hieronnan naapuriin nämä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko se thai kovin kallista?
*peer olof

Turso kirjoitti...

-Miten paljon on tommonen kunnon meininki?
-Ensin hieronta, sitten katsotaan..

Enempi jos haluu tietää, niin käy itte kattomassa.