torstai 21. joulukuuta 2006

Hollanti sua kaipaan niin

Terppa!Nyt oli aika minunkin laittaa skedekuva tänne ja tämmöisen sitten kehtasin puskee tänne. Meikä edustaa digiräpsy, -sohi sinnepäin -kuvaajaosastoa tällä sivulla, että tarkoitus pyhittää keinot ja sitä rataa. Voisko tämä olla gonzo-skedejournalismia, jos ei niin siihen ainakin pyrin.

Viime alkukesästä jäi kätöseen Amsterdamin puulilta muunmuassa tämä tailslide Panun suorittamana. Erittäin hauskat sessarit aamuvarhaisella puoliksi märässä puulissa, joka ei ollut se kaikkein matalin, loivin eikä muutenkaan hirveän helppo, ainakaan näin vasta-alkajille. Kuivuihan se sitten siitä ja pääsi vanha minikettu näyttämään taitojaan. Hollannin reissusta tulossa reportaasia kunhan saa kaikki matskut kerättyä ja kasattua sellaiseen kuntoon, että viitti vilautella. Mutta sitä odotellessa HYVÄÄ JOULUA!!!!

2 kommenttia:

Pepe kirjoitti...

Gonzosta taidetta, niin se on dogmaa.

Tsekatkaapa:

http://www.samikarjalainen.fi/kaupunkikaruselli.html

alpo kirjoitti...

Ai kuin oiskin kiva päästä taas tuonne suhaamaan. Mieluummin kuitenkin sinne Scheveningenin poolille kun se oli kivempi. Sekin oli omalla tavallaan hauska paikka, missä pelattiin mölkkyä sateella.. Voiskin laittaa vähän kuvia mölkyn maailmancupista, jos sais skannattua...