perjantai 23. helmikuuta 2007

Otsake

Siinä huonommassa skedelehdessä esiintyi aikanaan vertin alla asuva skederotan ja poppamiehen risteytys. Erikoistemppuna tämä olio osasi manata ilmoille ydinperheitä teurastavia zombeja.

Perhealue Kohmon maanmainion miniramppi taas pistettiin lihoiksi ja kärrättiin kaatikselle ihan kaupungin äijien toimesta.

Viimeisten havaintojen mukaan tämä toimenpide ei kuitenkaan vienyt yhdeltäkään taruhirviöltä kotia. Havaintojan Kohmon miniin liittyvistä yliluonnollisuuksita ei ole muutenkaan tehty. Onneksi viimeiseksi jääneellä käynnillä olivat mukana Hallimörkö ja Kaupansetä tekemässä erikoistemppujaan. Saatiin tämänkin blogimerkinännä lastenkirja kiintiö täyteen.



1 kommentti:

alpo kirjoitti...

Oi Kohmo kohmeloinen. Kiva se oli vaikka viimeisiään jo veteli. Onneksi se oli niin kaukana ettei enempää harmita eikä hallimörkökään siellä jaksais asua. Ei sille kyllä vepekään kesämökiks kelpaa. Saas nähdä miten se uus tulokas? Vai lähteekö se kesäks riesavuoreen? Talviunet maistuu hallin spinen alla hallirotan kanssa. Rotasta lisää pikapuoliin...