keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Susi hiphopkonsertissa

Susi työssäkäyvänä vastuuntuntoisena kansalaisena ja yhteiskunnan tukipylväänä harvoin käy yhtään missään arki-iltoina, mutta välillä on hyviinkin tapoihin tehtävä poikkeus. Metsurisaundin 3 vuotisen erätaipaleen juhliminen läks käyntiin viime keskiviikkona ja luvassa oli livesettiä iteltään Pyssykylän Kool G Rapiltä, a.k.a. Stepalta. Pakkohan se oli päästä lähtemään, mutta tsillisti oli otettava, kun oli tosiaan se arki-ilta ja seuraavana päivänä taas töitä sorvin ääressä. Niih.

Jannekin saapusis pelimetsille ja vaikka uhos päivemmällä ottavansa ihan limulinjalla, tais se rokulipäiväks mennä silloinen huominen, ihan vaan liukuvien työaikojen vuoksi.

Paikalle oli raahautuneet myös Topi uudella nuorisolookilla, sekä Jammaikka ja Matu, aitoina niinkuin aina.

Ekana lavalla oli Tykopaatti ja oisko ollu MDMA Numminen. Sudelle ihan outoja nimia, kun ei se oo niin skenessä. Aika kovii kuiteskii, taso korkeella nykyään, ja sillee.Olihan siellä noita tyyppejä...

mutta mikä se simmonen turkulaine räpäpile ois ilman Mauritiuksen Maikkia?

Ei ollu Susi kuiteskaan ainoona paparassina paikalla


Kalu Alan Lipastaja oli tulessa ja kovana, esitellen leikkikalua.

Saatiinhan se Stepakin sinne heilumaan, kerrassaan asiallista hiphopmusiikkia.Hyvvää kammaa, rap will never die!

Lopuksi vielä veljekset T, kiitokset hyvästä menosta. Ja perjantaina synttärimeno jatkuu, torressa jotain tyyppejä joita Susi ei tiijä, kun ei oo niin skenessä.

5 kommenttia:

johto kirjoitti...

kerrassaan mainio raportti

Anonyymi kirjoitti...

hiano on raportti juu. perhana mun täytyy ruveta pitää pöksyi ylempänä. ei tollanen kalsareitten näyttely oo viileet. timanki

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoi kuvii, muutama nyt Mestarisoundi.com- saitilla kans. Toivottavasti sul ei käyny kovin pahasti ton viimesen kuvan jälkeen :)
-J

alpo kirjoitti...

Olikos siinä joku tilanne? Ei siellä muistaakseni mitään käynyt...

jannek kirjoitti...

Nice, nostalgiaa! Ei jäänyt limuihin toi kevätkonsertti, ei. Mut muistaakseni ihan kriittisissä ei oltu!