maanantai 29. tammikuuta 2007

Tyly nokka

Stadissa oli galsa blosis ja tuli flunssa tuliaisiks. Nyt on saikkuu, mut onneksi Matias pääs jeesaamaan. Tämänkertaisena aasinsiltana Jeren nokat Taivikselta Helsinki Cupin ajoilta. Tuttu jo Numerosta.

lauantai 27. tammikuuta 2007

Tänään kotibileet ja Käämin synttärit. Jengi uhraa nuoruutensa aikuisuuden alttarille. Kohta mun vuoro.

keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Skeittausta Hollantilaisittain.

Heti piti pistää toinenkin viiteo, kun se niin kivaa on. Tätä se skeittaus on parhaimmillaan, eikö?

Missä mies luuraa?

Hilskan metsästys jatkuu. Liikerata on tallennettu samaisilla sessareilla kuin pari edellistä kuvaa, tosin vain toiselta puolelta tietä. Samalla ojennetaan maine ja kunnia SUSIphoton ensimmäisestä liikkuvankuvan presentaatiosta. Saa tulla noutamaan toimituksesta, jos on pokkaa. Dance floor is gettin' crazy!!

keskiviikko 17. tammikuuta 2007

Misäs se Hilska oikeen?

Ja mitä se siellä tekee? Ei varmaankaan mitään niin fiksua kuin tämä nosegrind keskeltä ulos samoilta sessareilta kuin tuo aikasempi Jeren bäkkiteili. Joonas get back to the fever on the dance floor!

lauantai 13. tammikuuta 2007

Menisisitkös Huittissiin?

Huittisten Meijeri on vuosisadan alkupuoliskolla valmistunut rakennushistoriallisesti mielenkiintoinen kokonaisuus. Pitävän todisteen siitä tarjoaa Huittisten kaupungin pyrkimys päästä siitä eroon. Yleispätevä sääntö suomalaisessa kaupunkisuunnittelussa on vähintäänkin raiskata jokainen hieno rakennus - joko muuttamalla se järkyttällä tavalla modernistiseksi tai sitten jyräämällä kaiken matalaksi modernistisen rakennuksen tieltä.

Ilmeisesti Huittinen ei ole vielä onnistunut kummassakaan, eikä kiinteistö kauppojakaan ole vielä solmittu. Siksi meijeri on yhä mielenkiintoinen myös sisäpuolelta - tila näet sulkee sisäänsä yhden viimeisistä aidoista suomalaisista skeittiluolista. Ja onhan se halli aito. Ei siitä epäilystäkään. Täynnä graffiteja, törröttäviä ruuveja, poikkinaisia dekkejä, reikäisiä kenkiä, tyhjiä spraykannuja, nopeasti ja halvalla kyhättyjä härveleitä eri materiaaleista sekä epäilyttäviä vanhoja nahkasohvia. Tila on sokkeloinen ja täynnä tolppia, lattia epätasainen eikä erillistä lämmitystä tainnut edes olla.


Siis täydellinen paikka hevareiden ja hippien tehdä smittejä kaaresta ikkunalautoihin.Suosittelen tutustumaan, ennen kuin kehitys pilaa ja vääristää taas kaiken.

We got ham!

Kohta on taas joulu! Silloin mä olen perinteisesti mennyt Kuopioon mamman lihapadoille. Niin myös viime vuonna. Eka ilta meni vaan fiilistellessä.

Tapaninpäivänä tanssien lisäksi odotti perinteiset kinkunsulattelukisat hallilla. Sitä ennen pitää kuitenkin hoitaa sitä kinkkua sulateltavaksi, ja sitä ennen alkupaloja, kuten graavia ja riimilihaa.
Jape ei vissiin enää jaksanut säätää. Niimpä kisat järkkäs Roope ja Ossi kumppaneineen. Hyvä pojat!


Meininki oli tietty mahtava, vaikka porukkaa olikin huomattavasti vähemmän kuin muutama vuosi sitten, kun skedeys oli vielä kova juttu. Joku ruutukin tuli räpsästyy, kuten tämä Roopen 5-0 fakie.
Tää jätkä jonka nimee en nyt muista vakuutti tuomaristoa wallridesta crailgrabkella poijjes.
Tuomaristo vakuuttui ja vetäytyi spekuloimaan.
Tuloksia en enää muista, vaan sen, että palkinnot olivat vakuuttavia. Sit vielä muistutukseksi kaikille, ettei tähtisädetikutkaan ole paloturvallisia, vaikka niillä saa helposti aikaan peruskliseistä arttuu.