torstai 9. elokuuta 2007

SusiPhoto keikalla


Kuten arvata saattaa löytyy myös Susitoimituksesta intohimoisia musiikkimiehiä, jotka sopivan tilaisuuden tullen lähtevät katselemaan artisteja näiden luonnollisille reviirinmerkkausreiteilleen eli niinsanotusti lauteille. Tai eihän Susitoimitukseen kuuluvilla ole mitään asiaa sinne itse muusikon merkkaamalle alueelle, mutta kyllä sitä aika lähelle joskus päästään. Kuten nyt Susiblogin historian ensimmäisessä musiikkiin liittyvässä artikkelissa. Eli pidemmittä puheitta saanko esitellä mr. Snoop Doggy Dogg ja joku vitun toisten biiseillä ratsasteleva nimenvaihtaja.

Keväällä kävi niinkin kivasti että olin matkalla Hellsinkiin katsastamaan pitkäaikaisen idolini, koirien koiran, Snoopin keikkaa. Täytyy sanoa, että en olisi uskonut tätä koskaan tapahtuvaksi. Olin myös unohtanut tämän herran tyystin pitkäksi aikaa kunnes taas sain käsiini miehen esikoisalbumin, Doggystyle, joka on klassikko. Pelonsekaisin tuntein odotin tuleeko sieltä sitä uutta huttua vai voisiko edes pari biisia vanhaa mahtavuutta mahtua biisilistaan.

Huolellinen kuositus on SusiPhoton suositus. Tämä piti. Eikun jäähalliin. Viimeset kaljat naamaan ja seuraamaan mitä tuleman pitää.

Eka siellä soitteli se Puff Puff jotain muitten biisejä. Kunnes ilmoille pamahti Murder Was Case eli taattua Snooppia ja sitähän riitti koko illan. Kaikki kovimmat räpäytykset, mitä olinkin tullut seuraamaan, tulitettiin suoraan päin näköa. Ei voi muuta sanoa, kun Lodi-Dodi who likes to party...

Ei kommentteja: