torstai 28. kesäkuuta 2007

Halland 2007, osa 6

30.4. Queensday

No comments. Carry on.

1.5. Utrecht

Tänään matka jatkui Utrechtiin. Tuonne mahtavaan pikkusuurkaupunkiin, jossa MJ Turunen on viettänyt kallista aikaansa enemmänkin. Utrechtin paikallinen skedetouho Jos majoitti meitä lämpimin kattiloin ja videotykein.


Siitä iso dank je well vielä. Spotteja siis muutamia jo etukäteen hallussa. Harmiksemme Utrechtin paras ja ehkä koko Hollannin kuuluisin spotti oli juuri ennen saapumistamme tuhottu.

Hiljainen hetki for the Yard, R.I.P. En kyllä muista, mutta ei taidettu paljon skeittailla tänä päivänä.

2.5. Skateday

Matkanjohtajakin intoutui skeittaamaan, päivää aikaisemmin kuin kuintohuippu oli suunnitelu ajoitettavaksi. Oranssia ditsipuulijuttua skeitattiin sitten niin perkeleesti Nollassa ja Itä-Blogissa nähtävissä liikkuvana kuvana.


Ja oranssi ditisipuulijuttuhan on tuttu mm. Kingpinin kannesta. Mahtava mesta vaikka yliopistoheebot ja ravintolan aukinainen takaovi välillä kuumottavatkin. Campusalueesta, kun puhutaan niin silmänruokaa riittää kyllä molemmin puolin. Yleisesti ottaen tosi mahtava suhtautuminen isojen miesten pihaleikkeihin. Iltasesongit vielä Centralin ditsikurbilla.

3.5. Edellispäivän uusi tuttavuus Darth "Damian" Vader, johdatteli spoteille, jotka eivät kuitenkaan kovasti matkalaisten mieltä lämmittäneet, toisin kuin Darthin skeittaus. Sulavaa liikehdintää ilman minkäänlaista kiirettä, siinä silmä lepää.


Tästä todisteena taildroppi, jonka mies päätti ottaa päälle röpelöiseen ditsiin. 10min. 10 yritystä. Muu todistusaineisto löytyy videolta, jos löytyy.


Samu-Timppa päätti vielä reissun vedellessä viimeisiään ryhtyä vandalisoimaan paikallallista taidetta pyyllä pivotissa ja kääriä siinä vielä bluntitkin (se yks lehti) rullalle kotiinviemisiksi. MJ Turunen teki toki samoin, mutta lähempänä maanpintaa, eikä se mitään kotiin asti tullut ( Eipä! toim.huom.).


Eikä tämäkään vielä riittänyt vaan piti alkaa sohia takapuolen käännöksen jälkeen väärinpäin etupuolen kieroilua siirtymän kera. Sehän sitten riitti. Eikun Damiin viimesen illan grillailuja viettelemään...

viimeinen osa tulossa...

Ei kommentteja: