sunnuntai 3. kesäkuuta 2007

Halland 2007, osa 3

27.4. -Mites toi Haag? -Mites toi väsymys?


Haagin tuomioistuin ja kuningatteren palatsi jäi näkemättä, mutta tulipahan käytyä. Ekaks huidottiin menemään pisin poikin joittenkin Peten yhteistyökumppanin yhteistyökumppanien perässä, mitälie tanskalaisia ; ) Koskaan niitä kuitenkaan tavoittamatta. Puhelinkeskustelun päätteeksi meidät ohjattiin paikalliselle treidille aka mainspotille, joka oli kuitenkin heavily skatestopped kuten kuvasta näkyy. Siel oli rakennettu esiintymislava just siihen mihin pittääkin eli vitullisen siistin näkösten eritasokurbien päälle.


No Karpo otti flätistä ilon irti ja leiskautti treen samalla osoittaen kunnioitusta kuningattarelle. Eli jo toinen vesiperä samaan päivään. Matkanjohtajan jo aiemmin ehdottelema rantakaupunki Scheveningen nousi äkkiä arvoon arvaamattomaan matkalaisten keskuudessa. "Siellä on semmonen tiilikaari, eikun sinne vaan, se on vitun siisti."


Sinne siis. Matkan varrella, taskuvarkaasta selvittyämme, fetisseistä ei ollut tietoakaan pienessä betoniparkissa aivan haagin keskustan tuntumassa, jossa vietimme muutamat mukavat hetket paikallisten skederottien kanssa. Nähtiinpä siellä muutama rehti hesapopparikin poikineen. Leviää maailmalle kulovalkean tavoin? Hope not.


Mites toi up in the ass of Timo.

Siis rantaan ja kappas kaari onkin wallride ja aika raffi semmonen, mutta sehän käy meille. Tai kelpas Karporaattorille ainaskin. Päivän reissun jälkeen rauhoittumaan jo perinteeksi kivunneen Euroshopper oluen kera (33senttiä/50cl toim. huom.).


Ja mitä vittua? Kare karpalomies A-damin central steissillä, mitä? Kanaalin varsi haltuun kotoisasti ikäänkuin auran rannalla rypyttelis. Niin bissen juonnista julkisesti voi napsahtaa 50e sakot, että hiukan sitä kuumotteli imeskellä aika-ajoin. Paikalliset tosin osasivat kertoa, että kannattaa pitää se bisse siinä maassa vieressään niin ne ei voi syyttää mistään, kun ei se oo välttämättä sun. Fiksua.


jatkuu ensi jaksossa...

Ei kommentteja: