maanantai 7. toukokuuta 2007

Kieroa peliä



Oskari kieroili lautansa kanssa ylpällä ja keuhkojensa kanssa muumikaupungin sillan alla. Oskari on kyllä ihan poskari jätkiä, joten eipä siitä sen enempiä. Vähän keljumpaa kieroilua on harrastellut mun hasselin pelti, jonka fiksuna jätkänä änkeän aina sen kummempia miettimättä taskuuni. Tolla kierolla pellillä olin sitten saanut yhdestä filmistä höylättyä kivan pikku suikaleen irti. Tuloksena tuollainen kivasti pitkin valottuvaa filmiä vaelteleva musta alue, joka tuossa ekassa kuvassa postailee oikeassa alakulmassa. Eipä siinä mitään, mutta kun noita "random sensuroituja" ruutuja on yhteensä kuuden rullan edestä.

Eikä tunnu noita uusia peltejä lojuvan ihan joka nurkalla. Jos tollasta suoraa hasselin peltiä löytyy joltakulta nurkissa lojumassa, niin mielellään otetaan vastaan. Jotain voin vaikka maksaakin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OSKU PERKELE!

alpo kirjoitti...

Toi kropattu kruukedi eestäpäin on kyllä hiano! Kiero pelti teki 12 ruudun 645-perän?

Maukka kirjoitti...

Jep, ja vielä random vaihdoilla pystyä ja vaakaa. Välillä keskeltä poikki:)

Turso kirjoitti...

Joo täytyy sanoa, että jos tuo kuvaajamaestro ei olis asiasta mitään maininnu niin ihan täydestä olis meikäläiselle menny. Ei oo niin nuukaa noitten asetusten ja osotusten kanssa.

j kirjoitti...

Nopeasti vilkaistuna näytti enemmänkin siltä, että tuossa linssin eessä on jotain tummaa, joka ei vaan ihan asetu syväterävyys alueelle.

Mut kyllähän siinä on kunnon hole. Tsekatkaa muuten mynä jutun painikuva jossa "taivas putoo niskaan." Jostain syystä se filkka ei menny spiraalille kunnolla ja leikkasin sen sit väärästä kohtaa poikki. Ei vaan voinu rajailla 645 kokoon kun sen jonkun myniksen nuppi ois jäänyt pois kuvasta.

Pellit ruttuun.