torstai 22. maaliskuuta 2007

Kevät alkanut, kesää odotellessa.

Tuossa jo niin mainostettiin tuota kevään alkamista, että eiköhän se kesäkin sieltä sitten tule, vai tuleeko? Ei kyllä mulle ainakaan kesä linnut laula. Kuumemittarin elohopea hipoo ennätyslukemia ja olo on kuin rasvatulla frisbeellä. Eli eiköhän ole aika katsoa mitä se kesä sitten yleensä pitää sisällään.

Osa 1. FestariSudet:

Nämä elämän monimuotoisesta kirjosta kummallisimmat ja arvaamattomimmat. Havaitaan kesäisin toukokuusta elokuuhun bajamajojen välittömässä läheisyydessä. Hämmästyttävintä tässä on, että ei ole väliä sijaitsevatko bajat metsässä vai kaupungissa. Tutkijat ovat ymmällään. Levinneisyys lähes koko suomi, ehkä aivan pohjoisinta osaa lukuunottamatta. Normaalisti lepposia, mutta nurkkaan ajettuna tai nestehukasta kärsivinä erittäinkin äkkiarvaamattomia. Jäljet yleensä epäsäännöllisiä ja saattavat poiketa normaalilta käyntireitiltä paljonkin. Jättävät peräänsä paljon lasia, muovia, metallia sekä joissain tapauksissa mahalaukkunsa sisältöä. Nyt on aika jäädä odottamaan ensi kesän bongauksia näistä uskomattomista metsän/kaupungin käyskentelijöistä. Havaintoja otetaan vastaa Susitoimituksessa ja parhaat palkitaan, luonnollisesti (luonnossa).

3 kommenttia:

j kirjoitti...

Eniten fotofinlandia.

Anonyymi kirjoitti...

Hhahah, "Kesäpäivä Hangossa, 1964"

Ton viimesen ruudun jäbän mä oon bongannu joskus jossain..? Satavarma.

Turso kirjoitti...

No More Fever hits the streets fresh out of jail TKU dreaming as soon I hit on the scene I hear the hoochies screaming!!