tiistai 12. joulukuuta 2006

Sudet aktivoituvat

Mahtavaa! Monta Susilasta on jo osoittanut mielipiteitään täällä Susien valokuvaluolassa ja en aio tehdä poikkeusta. Itselläni ei ole mitään sanottavaa kuvien julkaisemisesta missäkin alustalla, kaikki käy, niinkuin jo unohdetulle Kakille edesmenneessä tv-ohjelmassa. Ja tällaisena uuden ajan medialähettiläänä internet on vallan mainio mesta julkaista mielipiteitään ja tuotoksiaan. Tää on mahtavaa, toivottavasti aktiivisuus vaan lisääntyy ja kuvia ja juttuja riittää. Ja kuten Alpo tuolla mainitsi liikkuvaa kuvaa tullaan myös näkemään Susiphoton sisällä. Ehkä...

Ja ilmastonmuutoksesta sen verran, että tosiaan valon päässä näkyy hämärää. Tämä on pelkkää alamäkeä ollut jo pitkän aikaa, niin miksi se yht'äkkiä muuttuisi paremmaksi? Ei miksikään ennenkuin me kaikki muutumme ja miksi muuttuisimme, kun ja jos on hyvä olla juuri nyt. Mutta entä huomenna?

Entäs se oma mielipiteeni? Onko minulla sellaista? Juuri nyt ei taida olla. Katsotaan jos tulee jotain mitä haluan jakaa kanssanne rakkaat Susilapset.

Ei kommentteja: