perjantai 29. helmikuuta 2008

Karkauspäivän kunnari

Postausta pukkaa oikeelta ja vasemmalta. Suden loiston ja kunnian päivät käsillä. Kiihtyykö tahti entisestään vai tuleeko valomerkki ennen aikojaan? Tulevaisuudessa siintää kisaraporttia, videokisaa ja ties mitä.. Nyt pamautetaan kuitenkin Jehna pakettiin ja lopetetaan koko hoito Gonzomatkailijan pätkään.

Product tossu



Piti vaan todeta, ettei tuo nykynuorten hiusmuoti ole oikeastaan kovinkaan kaukana siitä, mitä se oli meidän nuoruudessa kasarin loppupuolella.

torstai 28. helmikuuta 2008

Bocart Company!

Susi kävi keikalla. Susi kävi keikalla kelluvassa juottolassa jota Ruåttin laivaksikin kutsutaan. Susi oli siellä selvinpäin. Eli toisinsanoen Susi koki jotain sellaista jota kukaan täysi-ikäinen suomalainen ei ehkä koko maanpäällisen vaelluksensa aikana tohdi yrittää, tuplasti. Silja, Ressu ja ei viinaa kuulostaa vitsiltä, eikä se edes naurata. Kunnon gonzojournalistina Susi otti haasteen vastaan ja selviytyi ehjin nahoin ja vieläpä järki tallella, sen mitä sitä nyt oli mennessäkin.

Tukka takana, niin myös elämä..

Ressu villitsee

Yleisö villinä

keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Lissää Naikin pojilta

...sieltä parin viikon takaa. Masa flippaa toispual railii ja Teemu karkaa kaameran takaa tekemään wallie bäkki smitin. Joo.

torstai 21. helmikuuta 2008

ManDollin Animeissön Shöy

Tän joulun hittinä Tälpuoljokke Animeissön Styydiöys tarjoaa


Tämän tuotantokauden dvd-bonuksista löytyy herkullisia kulissientakaaotoksia ja ylijäämäpaloja, kuten

perjantai 15. helmikuuta 2008

Perjantain luottomies

Elikkäs employee of the fridays, Pojo on vääntänyt perjantaivuorossa läpi talven ja tänään on viimeinen työpäivä. Hommat on hoitunut kiitettävästi, siitä viestii oheinen svits frontti bigspinni. Kiitos Pojo ja tsemppiä sinne pajalle, mä nautiskelen vapaapäivästä.

torstai 14. helmikuuta 2008

Osse epeli

toi Mandoliini. Tasan kolme viikkoa sitten halusin testata miten hidas se hidas 3fps sekkari oikein on ja Miika oli sopivasti hallilla pistelemässä bluntista 360 flippejä kulmakaareen. 7 yritystä ja 65 ruutua myöhemmin härveli oli mennyt jo kaksi kertaa. Masiina on hidas ja Miika salamannopea, mutta tällä kertaa taisi käydä niin moukan tuuri, että ne toimi yhteen ihan ok.

Kuvaa klikkaamalla pääsee näkemään hieman enempi toimintaa.

keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Niken pidennetty viikonloppu - otto1

Viime sunnuntain Nike SuomiBoys -hässäkästä tuli muutama ruutunen. Ensmäisnä olis matkanjohtaja Jorma Ruikun svitshiili sissään. Tervemenoa.

keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Kakkukahvit

Kiitti pojat kakusta, mutta kahvia tämä kööri tuskin kaipaa.





tiistai 5. helmikuuta 2008

Ratt no mo?

Viime talvena oli hallilla skederotta ihan vakiokammaa. Nyt sitä ei oo näkyny kun joskus kesällä viimeks, vaikka on välillä pakkastakin ulkona pidelly. Mistä lie kiikastaa? Pielläänkö me paikat liian puhtaina niin ettei rotalle riitä murkinaa? Vai pelästykö se roskishiiren kohtaloa? Vai pelkääkö se hallin kriminuoria, Hansan ghettolapsia? Vai onko fauna jo muuttanut Patukan paskalaitokselta Kakolan uuteen luolaan? Vastausta odotellaan...

Sori, kuvat taas överikoossa, kun ne sattu taas olemaan tässä överikoossa. Koittakaahan kärvistellä sen seikan kanssa.

perjantai 1. helmikuuta 2008

Jatketaan

No niin, kuukausi takana ja kuukausi edessä. Tämä on jännittävä uusi kokemus täysi-ikäisyydessäni. Kuukauden raittius nimittäin. Ja toinen mokoma pitäis vielä pistää samaan pötköön. Mitenkähän sitten maaliskuu? Taitaa olla ettei kolmatta kyllä kestä, kun on taas uhkailtu lähteä Jyväskylän suuntaan Old, Fat and Slow - tapahtumaan ja se ei vissiin ole mikään raittiusseuran kokoontuminen. Mutta mutta eipä löpistä läpiä päähän vaan annetaan ihmepoika Miikan aka Fakiirin jatkaa Jehnan tarinaa..