maanantai 28. tammikuuta 2008

Suensilimäke

Silmä rähmässä ja kalaa takataskussa, susi sijoittaa suhdanteisiin ja elää lopputalven vararavinnolla. Miguel fronttaa tyylit takas 83-93 -akselilta, saman tien cabalierottaa ja bäkittää teilittää. Markku taasen jäädyttää joulukuusen. Kaikki ykösel keskukseen, kauan oot skedannu?




keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Susi on myös Fat in business

Suden bisnekset Fätin kanssa on ihan as usual. Pojat lihoo ja susi gonzoo, tuloksena Maturen wallraid nolliibigispinii ja Samun kolmari sekä flipi fuutsplänä pölkyn ylitte. Kiip maikin mii mani bjiiitsshh!

tiistai 22. tammikuuta 2008

Susi on ilmeisen selvästi back in business

Tällä kertaa Jehna jatkuu pätkällä, joka koostuu kaikenkarvaisista kavereista.

sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Vain karkuremmi puuttuu

Aina valpas sudenpentu MäkMarkku näyttää nykynuorisolle miten ne voltit lähtee vanhalta voimistelijalta.


lauantai 19. tammikuuta 2008

Susi vastaa: "Saas nähä!"

Itä vaatii lisää, sitä sen tulevan pitää. Vuorossa vähän raisumpaa otetta Itä-Suomesta. Panu alias Kylmäkosken Kowboi ja Bubi aka Bubmeisteer Henk.

torstai 17. tammikuuta 2008

Tuleeko Susi takaisin?

Hyvän palautteen päihdyttämänä jatkan tätä oman tekeleen nettijulkaisua, jos siellä nyt sattuu olemaan muitakin, joilta se mahdollisesti on jäänyt näkemättä. Nyt vuorossa Jere aka Mad Matty ja Alpo aka Alexander Frankestein. Ehkä näitä sit tulee vielä lisää joskus, kai..

tiistai 15. tammikuuta 2008

Susi tulisit jo takaisin

Sudessa joulukin kestää vähän tavallista pitempään ja pyhien ajaksi hiljentyneet nisäkkäät jäävät helposti sille tielleen. Emme kuitenkaan suostu jäämään tuleen makaamaan, koska Susijournalismia tarvitaan tässä kylmässä, jouluttomasskin maassa. Lienee kertomusten vähäinen määrä myös suoraan verrannollinen esim. gonzovastaava Turusen huimaan päätökseen viettää vuoden ensimmäiset kuukaudet ilman nautintoaineita. Edelliset journalistiset saavutukset on kuitenkin kaikki enemmän tai vähemmän pää turpeessa tehtyjä niin ei liene ihme, että suksi ei niinsanotusti luista. Pistetään nyt sitten Jehnan alkupala pöytään paremman puutteessa.

Hanat auki 2008

Suden vuodenvaihde on ollut vähän hiljainen, mutta annetaan Minon benihanan avata hanat tuoreelle vuodelle.