perjantai 30. marraskuuta 2007

Laakereilla Lepäilyä

Pikkuhiljaa pystyssä ja avajaiset tänään kello 18-20 vaikka mainos muuta väittääkin.
.

tiistai 27. marraskuuta 2007

Unelma 6

Perinteiset Unelman kilparullalautailut tulevat taas lauantaina. Uutena sarjana tänä vuonna 15 vuotta skeitanneet (jos osallistujia riittää) ja boonuslajina Onnenpyörä. Illalla siten pyörähtää Häppärin uusi leffa 'Minkätyyppistä?' valkokankaalla Dynamon yläkerrassa. Levyjä pyörittää puoleen yöhön saakka deejiit Jakkke Poropudasfx ja Chuck Main. Videoillasta veloitetaan nimellinen yhden euron maksu pubin pikkujoulukassaan. Tilaisuushan on tosiaan täysi-ikäisille, mutta talon politiikan vuoksi ovella saatetaan vaatia jopa pariakymmentä papereista. Nuorten aikuisten voi siis olla parasta luimahtaa sisään heti ysiltä nauttimaan häppärihintaisia virvokkeita. Susi ei tosiaankaan vastaa portieerien oikuista.

perjantai 23. marraskuuta 2007

Digisusi

Niinhän siinä sitten kävi. Pää pehmenee ja susi siirtyy digiaikaan. Jukka on asiasta ainakin pähkinöissään, niinkuin näköjään Teemukin. Topi taas on heti tarkastamassa joko kuvat on jo netissä.

Ekat skedekuvat tuli Huukista feisbuukkiin.

Mukaan pääsi myös Jannen määdollie ja suden ekana rpkl-edustuksena Tommin borssi transferi.

Hillitön kuvafloodi jatkuu...

Tuli sieltä pari välttävää ruutua Miikan bäkkiteilistä kaaresta yläparruun.
Junnut oli ihmeissään:
-minne noi kuvat on menossa?
-transworldiin
-mikä se on?

Sitten vähän poikabändityyppistä hengausta


Päivä pulkassa ja aika lähtee kotio

...mutta eka piti ottaa pari kuvaa hallin pihasta

teatterisillalla piti vielä pitää röökipaussi.

Huh huh, pisin postaus vähään aikaan ja olihan siinä hommaa. Toi kuvien laittaminen vois olla jotenkin järkevämpää. Tämä fiktiivinen susipäivä on koottu muutamalta päivältä viime viikolta, eli tarina pohjautuu löyhästi todellisuuteen.

maanantai 19. marraskuuta 2007

Tasoitusta

Alko uhkaavasti kuvien laatu nousemaan keskimäärin liian korkeelle, niin pitää tasoittaa tilannetta näillä digirapsyillä maailmalta. Vaikka ei näissä tilannekuvauksissa ole mitään vikaa, ainakaan meille gonzomiehille ja muille maanmatosille. Mutta taitaa se vaan olla niin, että ei se pokkari ole niin siisti kuin kovakantinen.

sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Yet Another Employee of the Week

Viikon 45 työntekijä Mikko Marttinen ja kalansilmäinen härvelikhätshi. Tosin ilman kalansilmää, eikä haardia kummempi härveli, mutta mielestäni asiallinen kätshi oikeutti intertekstuaalisen viitauksen Numeron artikkeliin. Susi onnittelee.

keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Vielä pihisee

Suden henki on tiukassa, sen todistaa Mandoliinin susiajelu kaaresta seinään ja disasterin kautta sisään. Niin ja olihan siinä se hyllykin välissä. Ja possekin kuvassa.

torstai 8. marraskuuta 2007

Halliween 2007 kuvia

Materiaalia Halliweeneistä. Paras puku -palkinto taisi tosin mennä jakoon..

http://www.untorautio.com/gallery/halliween2007

maanantai 5. marraskuuta 2007

Eat my snacks and phone home

Nää pikkutyypit hallilla alkaa olemaan aika vaativia nykyään...