perjantai 28. syyskuuta 2007

Another Blast From The Past

Kesäisen Oskarin pimeä ja valoisa puoli vuodelta 2004.

keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Hallikautta odotellessa

Vielä on toivoa siirtää jokavuotista sisäänpäinsuuntautumistamme ja haistattaa pitkät luonnonvoimille. Ulkona on lämmin kuin elämäni keväällä konsanaan ja aurinko paistaa ja flipit viuhuu. Mutta vääjäämättä nuo kolisevat ja pölyiset pahvilevyhallit kutsuvat meitä samaan tapaan kuin etelän lämpö kurkiauran jokaista hienoa yksilöä. Ja jo huomenna väsyneet silmät aukenevat täyteen kukkaan vanerisen kaaren päällä ja päättävät ottaa kaiken ilon irti smuuteista linjoista ja täydellisistä kaarenmuodoista. Tämä ei ole kuitenkaan loppu. Vielä on aikaa kansan kovimmille tansseille kylmässä viimassa, huonolla flätillä katkaista se lauta ja siirtyä sisätiloihin. Kunnes tapaamme taas tässä parit takavuosien sisäkuvaliikeradat. Sataako hallilla lunta?

perjantai 14. syyskuuta 2007

TKU.BOYZ

Blo blo blo! Portsasta pamahtaa! Turku Boyz Back in Business, Bitch!

Mynämäen kolmikon pätkät Tubessa!



Jos olet syyllistynyt syntiin ja vielä on näkemättä Kantosen, Kiiskilän ja Maineen pätkät viimeisimmästä Mynämäen WTJ-elokuvasta, niin yhä voit pelastaa sielusi korjaamalla vääryyden välittömästi. Tubeen vaan siis.

Hurskauteen tarvitaan sen päälle enää Pyhärannanjuhanin häkellyttävän partin katsominen.

keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Vuoden Kulttuuriteko

Vähän nää oli mahtavat kisat, tai sitten muisto on kultaantunut kauniin mellaninväriseksi. Kiitos Pekalle tästä, tällaisia vois vuotaa useemminkin. Häppärssin blogiltahan minä tän löysin.

tiistai 11. syyskuuta 2007

A Blast From the Past

Vuosi taitaa olla 2003 ja Rollon suunnalla käytiin syysreissulla ihmettelemässä ja hajottamassa lautoja. Citysportista piti kantaa Spartakkia muutamaan otteeseen, kun eihän sieltä muuta saanu ja mikäs siinä hyviä lankkuja ne oli. Kuvassa Oskun ja Panun tyylikkäät temput omin käsin väsättyihin kamoihin.


Näyttää tosi kivoilta noi suorituspaikat.

maanantai 10. syyskuuta 2007

Ruotsin tuliaisia

Aiemmin raportoidulla Ruotsin luokkaretkellä yritettiin myös sohia videokameraa matkailijoita kohti. Vuorotellen tietysti ja vaihtelevin tuloksin. No vaihtelevin haistelisin taistelisin, tai sitten ei. Katsokaa itse ja arvioikaa suhteessa lihamakaronilaatikkoon, joka on sama asia kuin makaronilaatikko. Ei sitä lihaa siinä tarvitse erikseen mainita, eikö niin?

tiistai 4. syyskuuta 2007

Beachtrick bestfest

Kalliokeikan jälkeen alettiin hoitamaan lauantain spektaakkelia kasaan, eli roudaamaan Oskun ja Maukan besttrick -kisaa varten kyhäämää ekstenssionia minin hyllylle. Ankkuroituamme sen paikalleen pääsimme toteamaan, että xtenssin tuore levy on tosiaan pirullisen liukas ja muutenkin niin kivasti törröttävä minin kopari törröttelee oikein mukasti renkaisiin korokkeeseen ajellessä. Ei siis mikään heleppo erikoishärveli, mutta eikös se niin hyvä olekin. Paikalla oli enää kourallinen perjantai-illan kisaporukasta, mutta silti kisalaatikkoon nähtiin perinteisen kovatasoinen sinkoilu, kuten kollaasista näkee.

maanantai 3. syyskuuta 2007

Savålaeset Ruåttalaisten muailla

Uusi päivä alkoi lasinpuhalluksen seuraamisella. Se onkin vänkää puuhaa, kun oikein läheltä seuraa. Taidetta.


Aamuverryttelyksi lasinpuhallusta

Matka jatkui pikkukylien syynäämisellä, joka oli suunnilleen yhtä hedelmällistä ku sonnin lypsäminen. Toisinsanoen ainut spotti mikä löyty oli maailman huonoin mini. Eli kyllä sieltä jotain tulee kun tarpeeksi kauan pumppaa, mutta en minä sitä kyllä joisi.


Panu teki väkisin feeblen fakieen

Ei näy ehkä kuvasta mutta se ei ollu kaari vaan kaksi ditsiä peräkkäin ja vitun ärhäkkä. Kun pennut vielä pyytää tekeen flippejä, niin eiköhän ole aika vaihtaa maisemaa. Tukholmenia kohti erinnäisten pysäkkien ja kebabbien kautta. On muuten ihan samoja kavereita sitä kebua siellä vääntämässä, että ei se ole vain suomalainen ilmiö. Eli ei pelkoa, samalle maistuu. Tässä vaiheessa matkaa oli "oikeet" kaljat jo juotu ja oli joko siirryttävä ruotsalaisten suosimaan mellan ööliin, joka on muuten hyvä skateolut, jos ei välitä mausta, tai olla juomatta. Gonzo otti jälkimmäisen vaihtoehdon sekä rattipaikan ja taiteilija päätti yrittää mahdotonta eli juoda itseään humalaan tuolla kakkosoluella.


Mellania ja kuplia

Jossain välissä käytiin Södertäljen "treidillä", jossa oli muitakin rullailemassa. Ja kyllä riitti ihmettelemistä. Tosi kummallisia vaatteita, joissa yhdistyivät 90-luvun skatevermeet, sitäkin jopa vanhemmat kuteet ja ihan nykypäivän perusvaatteet. Sitten nämä läppälenkkariset kaverit hiero kurbiin jotain haardifronttinosea ja muita hullutuksia. Tosin vitun hiljasilla vauhdeilla ja saatanan törkeellä tyylillä tai siis ilman tyyliä. Tuli mieleen, että onpa hyvä ku on saanu skeittailla Suomessa. Tosi erilaista meininkiä ruohonjuuritasolla, vaikka ihan naapureita ollaan.

Pitihän sitä mennä sitten fiilistelemään kultaGluubenin pihalle, kun sinne suunnalle satuttiin. Saatiin aikaiseksi tosi hauskat sessiot, tosi kämäsellä mestalla.


Panun bäkkiollie ja Oskun onefootländäys

Ja eihän se mitään känniin tullu. niinkuin arvata saattoi. Mahdotonta mikä mahdotonta. Sitten suoraan kotiin hauskaa oli taas eikös vaan?


Viimesen illan näkymät