perjantai 29. kesäkuuta 2007

Raksaman Vibrafooon

Raksaaminen on miehistä hommaa...


joka vaatii tarkkaa silmää.

torstai 28. kesäkuuta 2007

Halland 2007, osa 6

30.4. Queensday

No comments. Carry on.

1.5. Utrecht

Tänään matka jatkui Utrechtiin. Tuonne mahtavaan pikkusuurkaupunkiin, jossa MJ Turunen on viettänyt kallista aikaansa enemmänkin. Utrechtin paikallinen skedetouho Jos majoitti meitä lämpimin kattiloin ja videotykein.


Siitä iso dank je well vielä. Spotteja siis muutamia jo etukäteen hallussa. Harmiksemme Utrechtin paras ja ehkä koko Hollannin kuuluisin spotti oli juuri ennen saapumistamme tuhottu.

Hiljainen hetki for the Yard, R.I.P. En kyllä muista, mutta ei taidettu paljon skeittailla tänä päivänä.

2.5. Skateday

Matkanjohtajakin intoutui skeittaamaan, päivää aikaisemmin kuin kuintohuippu oli suunnitelu ajoitettavaksi. Oranssia ditsipuulijuttua skeitattiin sitten niin perkeleesti Nollassa ja Itä-Blogissa nähtävissä liikkuvana kuvana.


Ja oranssi ditisipuulijuttuhan on tuttu mm. Kingpinin kannesta. Mahtava mesta vaikka yliopistoheebot ja ravintolan aukinainen takaovi välillä kuumottavatkin. Campusalueesta, kun puhutaan niin silmänruokaa riittää kyllä molemmin puolin. Yleisesti ottaen tosi mahtava suhtautuminen isojen miesten pihaleikkeihin. Iltasesongit vielä Centralin ditsikurbilla.

3.5. Edellispäivän uusi tuttavuus Darth "Damian" Vader, johdatteli spoteille, jotka eivät kuitenkaan kovasti matkalaisten mieltä lämmittäneet, toisin kuin Darthin skeittaus. Sulavaa liikehdintää ilman minkäänlaista kiirettä, siinä silmä lepää.


Tästä todisteena taildroppi, jonka mies päätti ottaa päälle röpelöiseen ditsiin. 10min. 10 yritystä. Muu todistusaineisto löytyy videolta, jos löytyy.


Samu-Timppa päätti vielä reissun vedellessä viimeisiään ryhtyä vandalisoimaan paikallallista taidetta pyyllä pivotissa ja kääriä siinä vielä bluntitkin (se yks lehti) rullalle kotiinviemisiksi. MJ Turunen teki toki samoin, mutta lähempänä maanpintaa, eikä se mitään kotiin asti tullut ( Eipä! toim.huom.).


Eikä tämäkään vielä riittänyt vaan piti alkaa sohia takapuolen käännöksen jälkeen väärinpäin etupuolen kieroilua siirtymän kera. Sehän sitten riitti. Eikun Damiin viimesen illan grillailuja viettelemään...

viimeinen osa tulossa...

sunnuntai 24. kesäkuuta 2007

Hyvää Juhannusta!

Matti Myöhäsen meiningillä Susi toivottaa juhannusta vasta toisena krapulapäivänä. Viive toi bittiavaruuteen Oskarin Juhannuspläntin vuodelta 2004 Taivassalon Hakkenpäästä.

maanantai 18. kesäkuuta 2007

Halland 2007, osa 5

29.4. Queensnight eli juhlat alkakoon.

Alkuillasta tikki haltuun ja sen mukaiset bodyartit tietty.


Petellä oli ässä hihassa.


Matkajanjohtajalta löyty Lohestaja samasta paikasta.

Sitten oli aika suunnistaa kaupungille, mutta eihän siitä pernteisesti mitään tullu.


A-damin Isäntä Matias ja emäntä Maarit.


Samu tykkää Nemosta.


Pete tykkää Hynkelistä.

Suhattiin bussipysäkin ja kämpän väliä jonkun aikaa ennenkuin päästiin liikkeelle ja tässä vaiheessa urheilijanuorukaiset oli tippunu pois kyydistä.


Mukavata...


...ja suhteellisen sumu meininki...

...niinkun näkyy...

...mutta tätä ei voinu olla missaamatta, vittu ihka aito Tanssimonsteri!!

perjantai 15. kesäkuuta 2007

Raksaman Vibrations

Halli taas hujan hajan. Tämä sotku on kylläkin viime kesältä.

lauantai 9. kesäkuuta 2007

Viikon kuva-arvoitus


Eli mikä temppu kyseessä? Vastauksia otetaan vastaan. Palkinnot hulppeita ja mahtavia.

Ja bonuksena graffittitaidetta Alankomaista.

This is for you Kare.

Halland 2007, osa 4

28.4.
Jo ekana päivänä junasta spotattu mesta olisi vuorossa tänään. Spotit tosin osoittautuivat aivan erilaisiksi, kuin oli junastakäsin spekuloitu. Matkanjohtaja ei voi olla muuta kuin ylpeä tavasta jolla Timot kuitenkin ottivat tämänkin paikan haltuun. Ei ne ihan turhia Timoja ole.



Siellä huiskittiin sen verran ansiokkaasti, että oli aika ottaa Damin yöelämästä selvää. Karen kiinalaisen kautta jonnekin bileisiin, jossa jo rehdisti jonosta meidät ohjattiin ystävällisesti jonnekin muualle juhlimaan. Siis pitkästä jonosta ainoastaan meille. No ei siinä. Viereiseen konteista rakennettuun mestaan, josta sai euron bissee ryyditettynä audiovisuaalisella esityksellä joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Loppuilta on sen varran hämärän peitossa, että ei siitä sen enempää.

Jatkuu..

keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Who's Back In Jungle?


Kuka on tullu takaisin. Ei liene kenellekkään epäselvää.


Huh huh.

tiistai 5. kesäkuuta 2007

Poole positzion

Pääsiäisen tienoilla käytiin Poskarin kanssa rullimassa Paalupaikalta keväällä paljastunutta gäppiä. Oli krapula ja ihan vitun kylmä, mutta Osku hoiti itelleen rehdisti half cabin. Sit vielä haki matkaan samaa varial flipillä, ja oishan se mennyt, jossei joku sikariportaan tyyppi olis ollut niin huolestunut parkkipaikastaan pyhäpäivänä.

Noh, gäppi on jo revitty veke niin ei tarvi sitä enää miettiä, mutta kuvissa esiintyvä tuhti parru on vielä paikalla odottamassa Dongerin kokosta poppia.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2007

Halland 2007, osa 3

27.4. -Mites toi Haag? -Mites toi väsymys?


Haagin tuomioistuin ja kuningatteren palatsi jäi näkemättä, mutta tulipahan käytyä. Ekaks huidottiin menemään pisin poikin joittenkin Peten yhteistyökumppanin yhteistyökumppanien perässä, mitälie tanskalaisia ; ) Koskaan niitä kuitenkaan tavoittamatta. Puhelinkeskustelun päätteeksi meidät ohjattiin paikalliselle treidille aka mainspotille, joka oli kuitenkin heavily skatestopped kuten kuvasta näkyy. Siel oli rakennettu esiintymislava just siihen mihin pittääkin eli vitullisen siistin näkösten eritasokurbien päälle.


No Karpo otti flätistä ilon irti ja leiskautti treen samalla osoittaen kunnioitusta kuningattarelle. Eli jo toinen vesiperä samaan päivään. Matkanjohtajan jo aiemmin ehdottelema rantakaupunki Scheveningen nousi äkkiä arvoon arvaamattomaan matkalaisten keskuudessa. "Siellä on semmonen tiilikaari, eikun sinne vaan, se on vitun siisti."


Sinne siis. Matkan varrella, taskuvarkaasta selvittyämme, fetisseistä ei ollut tietoakaan pienessä betoniparkissa aivan haagin keskustan tuntumassa, jossa vietimme muutamat mukavat hetket paikallisten skederottien kanssa. Nähtiinpä siellä muutama rehti hesapopparikin poikineen. Leviää maailmalle kulovalkean tavoin? Hope not.


Mites toi up in the ass of Timo.

Siis rantaan ja kappas kaari onkin wallride ja aika raffi semmonen, mutta sehän käy meille. Tai kelpas Karporaattorille ainaskin. Päivän reissun jälkeen rauhoittumaan jo perinteeksi kivunneen Euroshopper oluen kera (33senttiä/50cl toim. huom.).


Ja mitä vittua? Kare karpalomies A-damin central steissillä, mitä? Kanaalin varsi haltuun kotoisasti ikäänkuin auran rannalla rypyttelis. Niin bissen juonnista julkisesti voi napsahtaa 50e sakot, että hiukan sitä kuumotteli imeskellä aika-ajoin. Paikalliset tosin osasivat kertoa, että kannattaa pitää se bisse siinä maassa vieressään niin ne ei voi syyttää mistään, kun ei se oo välttämättä sun. Fiksua.


jatkuu ensi jaksossa...

Halland 2007, osa 2

26.4. Lisätty: @Edison 3.17
Hyvin nukutun yön jälkeen reissu jatkui Amsterdamin viileille spoteille. Metallifetissiparkin kautta asfalttibumbeille ja edelleen museumpleinin ditsiparruun.


Ja tietty pakolliset puulisessarit illan hämärtyessä. Pete otti punnerrukset ja samu otti housut pois.


Ilta olikin sitten taas jotain ihan muuta. Pari Timoa seurueestamme halusi aivan välttämättä käydä yöbussilla Kikkenstainissa ja kolmas Timo ajeli taksilla ees taas baarien ja kaljan perässä. No ympäri mennään ja yhteen tullaan. Pikkutunneillehan se meni ja ihan huolella.

jatkuu..