tiistai 22. toukokuuta 2007

Halland 2007, osa 1

Terve kaikille pikku naperopalleroisille ja muillekin karvanapasille. Nyt on käynyt niin, että taannoin Susiphotossa julkistettu kilpailu keskieuroopan matkaa koskien on ratkennut ja tehtykin. Oikeita vastauksia toimitukseen saapui tasan kaksi ja niiden lisäksi yksi väärin mennyt. Oikein vastanneiden kesken arvottiin kaksi matkapakettia kyseiseen keskieurooppalaiseen maahan. Arpa suosi tällä kertaa, hupsheijjakkaa yksyllättäen, molempia oikein vastanneita.


Iloiset veijarit Petteri ja Samu Hellsingistä pitivät onneaan maagisena. Susiphoton toimitus ei voi vahvistaa asiaa todeksi.


Matkanjohtajaksi valittiin Oskari Susitoimituksesta. Diktaattorimainen huutoäänestys käytiin salaa matkanjohtaja Turusen päässä, jossa sanavaltaa ei saanut kukaan.

25.4.
Välittömästi laskeutumisen jälkeen MJ Timo Turunen otti kenkää jalasta ja paljasti aimo rakkulat molemmissa kantapäissä. Tämä on jopa Timolle hiukan epätavallista, koska kengät, vaikkakin ihan iskemättömät, eivät olleet edes jalassa lennon aikana. Jonkinsortin ennätys lienee tämäkin.


Ensimmäisenä kohteena määränpäässä Amsterdamin pian jo legendaarinen Marnix bowl, jota on näkynyt mm. Quicksilver bowlmasters videolla ja Susiblogissakin. "Silkinpehmeä" on mainio termi kuvailemaan tätä äärettömän smoothia ja linjakasta kuoppaa lähellä Amsterdamin keskustaa. Homma otettiin niin sanotusti haltuun kulhossa yhtälailla kuin sen reunallakin. Tästä todisteena Peten paketti ja matkanjohtajan yllättävä halu hiljentyä kurbin päälle miettimään maailman menoa.


Suomipojan näytöt olivat kovia keskimääräiseen tasoon nähden, mutta kyllä voiton vei ehdottomasti the moust rändöm sutenöörin näköinen kaveri ikinä. Valkohousuinen pimp daddy droppasi kylmästi barefoottina (action shot hiukan myöhemmin, kun kaveri oli hakenut kengät jalkaan) jonkun skidin laudalla sisään ja ajo semmosellä touchella, että täytyy myöntää ettei ole tullut moista nähtyä koskaan. Päivän kohokohta, ehkä jopa elämän (Ei elämän, toim. huom.).


Seuraava yllättäjä oli puulin maalannut kaveri, joka taas lainasi matkanjohtajan lankkua ja väänsi tarralenkkarit jalassa kauheella kyydillä esim. no comply tailsidea ohimennen ja muina miehinä. Oli tullu suoraan töistä korjaamaan yön aikana puuliin ilmestynyttä tuherrusta. Ripeetä toimintaa, sanoisin. Yllätyksiä täynnä siis Amsterdamin kulho.


Jatkoa luvassa...

keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Sieravuoren Miniramppi-CUP 26.5.

sunset miniramp construction

Tervetuloa luonnonkauniiseen Sieravuoren lomakylään kamppailemaan minirampin kevätmestaruudesta! Jokakeväinen Sieravuoren miniramppi-CUP pidetään ensimmäistä kertaa lauantaina 26. toukokuuta kello 14 alkaen Euran Honkilahdella. Kisat pidetään perinteiseen Cup-tyyliin, eli tiputuspelinä mies miestä vastaan ja parista pääsee parempi jatkoon. Näin jatketaan kunnes parhaimmista parhaat kuoritaan esiin superfinaalissa. Finaalinelikolle huippupalkinnot tarjoaa Sieravuoren Lomakylä ja DaKine.

Kisat ovat ensimmäistä laatuaan viime kesänä valmistuneella 9 metriä leveällä minirampilla, joka sijaitsee Sieravuoren Lomakylän uimarannalla. Erikoispalkinnot luvassa ensimmäiselle sekä tyylikkäimmälle talviturkin heitolle. Tällainen mesta ja meininki.

Le beach festa

Kisojen jälkeen kaikki kynnelle kykevät täysi-ikäiset saavat maistaa Tsingis-kaanin sapelia, kun Frederik lämmittää tanssiravintolan lauteet taatusti kuumiksi.

Keväinen minirampi-CUP on lämmittelyä kesän varsinaista päätapahtumaa, Billabong Beachfestiä varten. Beachfestissä mitellään minirampin mestaruuden lisäksi sekä maalla, vedessä ja ilmassa. Tsekkaa video viime vuoden Beachfestistä.

Menossa mukana Sieravuoren Lomakylä, DaKine ja Turun Rullalautailijat Ry

kartta mestoille

Samppoolinna


Samppalinnan perinteiset pooliajelut jäi tältä keväältä melko vähiin. Allasta oli kuulemma töhritty niin huolella, että se haluttiin täyttää heti puhdistuksen jälkeen ilkivallan estämiseksi. Tyhjillään allas oli vain yhden illan ja silloinkin se oli pesun jäljiltä mukavan liukas. Kimmo taisi olla ainoa joka tuonne sitten ehti kurvailemaan, mikäs siinä, hyvinhän tuo kurvaili. Ja meikän Hasselissa oli vieläkin sisuskalut sekaisin.

maanantai 7. toukokuuta 2007

Kieroa peliä



Oskari kieroili lautansa kanssa ylpällä ja keuhkojensa kanssa muumikaupungin sillan alla. Oskari on kyllä ihan poskari jätkiä, joten eipä siitä sen enempiä. Vähän keljumpaa kieroilua on harrastellut mun hasselin pelti, jonka fiksuna jätkänä änkeän aina sen kummempia miettimättä taskuuni. Tolla kierolla pellillä olin sitten saanut yhdestä filmistä höylättyä kivan pikku suikaleen irti. Tuloksena tuollainen kivasti pitkin valottuvaa filmiä vaelteleva musta alue, joka tuossa ekassa kuvassa postailee oikeassa alakulmassa. Eipä siinä mitään, mutta kun noita "random sensuroituja" ruutuja on yhteensä kuuden rullan edestä.

Eikä tunnu noita uusia peltejä lojuvan ihan joka nurkalla. Jos tollasta suoraa hasselin peltiä löytyy joltakulta nurkissa lojumassa, niin mielellään otetaan vastaan. Jotain voin vaikka maksaakin.

perjantai 4. toukokuuta 2007

Kesäiltainen Varvi


Kare Karpaloinen laitto svits nosegrindin viime kesänä. Pari salamaa jäädytti aktin.

keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Viikon 18. kuva-arvoitus



Viikon kuva-arvatus kyselee tällä erää oheisia outoja tapahtumia turun postin nurkilta, tai pikemminkin tapahtumien taustoja. Miksi Petteri rusikoi Samun laudan? Miksi Samu polvistuu Petterin aka Jorma-Allanin eteen? Miksi Helsinki tuli Turkuun? Miksi valotus on vituillaan? Ja voi miksi, miksi tämä kuva on täällä?